125 jaar

Inschrijvingsformulier – Formulaire d'inscription


Programma

Ochtend 
Kleine rondrit in regio Gent (70-tal kilometer).
Start en einde van de rondrit is aan het Kasteel van Zwijnaarde. Voor historische voertuigen die met trailer gebracht worden, kan deze hier veilig doorheen de dag geplaatst worden.
Onderweg stoppen we voor een lunch op een unieke locatie.
Het thema van de rally is het oprichtingsjaar van de RACF 1899, dus Belle Epoque kledij of aanverwante zijn welkom.

Namiddag
Rit van Zwijnaarde naar het historische centrum van Gent. . We gaan verder naar het oude justitiepaleis van Gent op het Koophandelsplein, waar we de auto’s van vóór 1970 op een beveiligde parking voor het gebouw plaatsen. Hier worden de auto’s aan het grote publiek getoond om iedereen te laten meegenieten van dit stuk automobiel erfgoed. Een wandeling naar de roots van onze club, waar we  enkele historische plaatsen voor de RACF ontdekken en verschillende historische locaties bezoeken. Zo opent Hotel d’Haene-Steenhuyse in de Veldstraat zijn deuren, en kan men het Huis Arnold Vander Haeghen gaan verkennen. Ook worden in de Wolweverskapel foto’s uit het RACF-archief tentoongesteld van in de tijd dat het nog de locatie van de garage van de RACF was, meer dan 100 jaar geleden.

Avond met als eregasten Freddy Loix en Yvette Fontaine
’s Avonds worden de deelnemers verwacht voor een galadiner. Deze gaat door aan de overkant van het water, rechtover het oude justitiepaleis op nummer 3 van de Recollettenlei. In deze locatie van de Cercle Royal Artistique et Littéraire (CRAL) genieten we van een uitgebreid 3-gangen galadiner. Deelnemers kunnen, indien zij dit wensen, hun voertuigen terugbrengen naar de parking van Zwijnaarde. Een shuttle is dan ook voorzien.

Inschrijving

A. Enkel Rally
deelname 100€ voor 2 personen – bijkomende persoon 35€
Iedere voertuig/auto is welkom voor de deelname aan de rally.

B. Volledig programma – deelname voor 2 personen 320€ – bijkomende persoon 140€ 
Bedoeling is om de evolutie van de auto doorheen de jaren te tonen. Daarom ligt de focus voor de tocht naar Gent op zoveel mogelijk verschillende modellen van de laatste 125 jaar. 
Er is een strikte beperking in het aantal deelnemers. De einddatum voor inschrijving is 1 juni 2024.

Optie
Mogelijkheid om een overnachting te boeken, tweepersoonskamer 199€ zonder ontbijt in het hotel van der Valk Gent op 10 minuten van startplaats rally (ondergrondse parking voorzien)

Inschrijvingsformulier – Formulaire d'inscriptionInformatie
Voor alle vragen, aarzel niet om contact te nemen met het secretariaat, sec@racf.be, Thierry Inghels 0484-262803

Inschrijvingsformulier – Formulaire d'inscription